Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя участва в

...
Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя участва в
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Коланите ще станат задължителни за автобусите

Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя взе участие в изданието на Летния университет на МГЕРБ, който се организира във Варна.

По думите ѝ приемането на промените в закона е главен приоритет в новия парламентарен сезон. На 4 септември следва разглеждането на текста пред комисия, а на идващия ден законът ще бъде импортиран в зала за второ четене, оповестява novini.bg

„ Надявам се през новия политически сезон да работим по политики, а не на база на персонални нападки. Ще чуем и посланията, които ще насочат ръководителите на парламентарните групи. Моите рекомендации и вяра са в посока на това да работим за хората “, заяви Цвета Караянчева.

Председателят на Народно събрание разяснява още и казуса за закона с увреждания. Новият текст ще бъде импортиран за разглеждане в Народното събрание до края на септември.

„ Има 30 дни за разискване на плана, както и междуведомствено координиране. Ще мине през Министерски съвет и упованията са до края на септември да бъде в Народното събрание “, изясни още Цвета Караянчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР